Personalul IMSP AMT Botanica, pregătit să intervină eficient în caz de calamități.

📌 Astăzi, 29.11.2023, IMSP AMT Botanica și-a reafirmat angajamentul de a contribui la siguranța și binele pacienților și angajaților prin desfășurarea unui exercițiu de protecție civilă de amploare. În cadrul CMF nr. 3 și Centrului Consultativ Diagnostic Botanica, s-au realizat acțiuni de salvare și acordare a primului ajutor în urma unui cutremur simulat, care a provocat daune considerabile clădirilor și infrastructurii. Personalul nostru a fost antrenat și pregătit pentru a face față unei situații de criză într-o manieră eficientă și profesionistă și a acorda ajutorul necesar victimelor.
📌 Echipa sanitară, echipată și pregătită pentru prim ajutor, a intervenit rapid pentru a acorda asistență sinistraților. Împreună cu echipele de pompieri și de salvare, au gestionat situația, stabilind triajul și acordând primul ajutor într-un mod ordonat și eficient.
📌 Aducem sincere mulțumiri domnului Emilian Iașciuc, șef al Direcției Situații Excepționale mun. Chișinău, Detașamentului Salvatori și Pompieri Botanica, domnului Mihai Darie, responsabil Protecție Civilă DGAMS, și domnului Aurel Berdilo, responsabil pentru Protecția Civilă din cadrul Preturii Botanica, pentru sprijinul și contribuția acordată în cadrul exercițiului. La fel, exprimăm aprecieri angajaților Stației AMUP Botanica pentru angajamentul și susținerea lor exemplară în timpul desfășurării aplicației de protecție civilă.
📌 Exercițiul a demonstrat angajamentul echipei IMSP AMT Botanica față de siguranța și protecția comunității în situații de urgență. Mulțumim colegilor pentru buna organizare, implicare și receptivitate!

#Siguranță #ProtecțieCivilă