Ieri echipa IMPS AMT Botanica a avut ocazia să găzduiască o vizită oficială planificată în cadrul misiunii de asistență tehnică a Comitetul Undă Verde al Regiunii Europene a OMS (rGLC) şi a Facilității globale pentru medicamente (GDF), care face parte din Programului Național de Răspuns la Tuberculoză. Delegația a fost reprezentată de Liga Kuksa, de Alexandra Solovyeva, din partea Comitetului Undă Verde (rGLC), Biroul Regional OMS pentru Europa și de Natavan Alikhanova, din partea Facilității globale pentru medicamente (GDF), Stop TB Partnership, și Valentina Vîlc, vicedirector management și strategii IFP ”Chiril Draganiuc”, coordonatorul PNRT.
     Pe durata acestei misiuni de asistență tehnică, împreună cu experții și oficialii de rang înalt, am analizat diverse aspecte ale managementului programului, identificând puncte forte și posibile direcții pentru îmbunătățire.
     Mulțumim oficialilor pentru această vizită productivă și importantă pentru implementarea cu succes a Programului Național de Răspuns la Tuberculoză.