În perioada Sărbătorilor Pascale, subdiviziunile AMT Botanica vor asigura o vigilență sporită în acordarea asistenței medicale populației 

În perioada Sărbătorilor Pascale, subdiviziunile AMT Botanica vor asigura o vigilență sporită în acordarea asistenței medicale calitative populației  în volum deplin: consultarea pacienților cu stări de urgență și testarea la COVID-19 a persoanelor suspecte. Vaccinarea  împotriva COVID-19 va fi realizată de luni până vineri, de la 8.00-17.00.

Vă atenționăm că, în perioada Paștelui se declanșează sau se agravează, în special, problemele digestive, dar se pot acutiza sau agrava și patologiile cronice, asociate ale persoanelor respective.

De aceea, este important să combinăm corect alimentele: produsele tradiționale precum carnea de miel sau ouăle să fie întotdeauna acompaniate de cât mai multe legume de sezon (proaspete, în salate, la grătar sau la cuptor).

Încercați să gătiți alimentele, pe cât posibil, dietetic: la cuptor, abur, la grătar, prin fierbere și evitați prăjelile sau alimentele cu un conținut mare de grăsimi animale sau uleiuri.

Vă rugăm să consultați orarul pentru tremestrul II mai jos: