IMSP AMT Botanica anunță despre inițierea vaccinării cu al doilea booster de vaccin anti-COVID-19

IMSP AMT Botanica anunță despre inițierea vaccinării cu al doilea booster de vaccin anti-COVID-19.  Astfel, persoanele care și-au administrat în țară sau în străinătate prima doză de rapel au posibilitatea să se imunizeze, începând de astăzi, 25 iulie curent, în cadrul tuturor subdiviziunilor AMT Botanica.

Pentru a doua doză de rapel sunt eligibili adulții cu vârsta mai mare de 60 de ani, persoanele cu comorbidități, femeile gravide și cele care alăptează, beneficiarii din instituțiile rezidențiale și centrele de plasament.

La fel, este eligibil pentru vaccinare personalul medical din instituțiile medico-sanitare, personalul din cadrul instituțiilor rezidențiale, centrelor de plasament, serviciilor sociale, angajații din domeniul educației și cei din structurile de menținere și asigurare a ordinii publice, apărării și securității statului. Totodată, se recomandă administrarea celei de-a doua doze booster persoanelor sever imunocompromise cu vârsta de 18 ani și peste. La solicitare pot fi imunizate cu a doua doză booster și persoanele cu vârsta de 18 ani și mai mult, care nu fac parte din categoriile eligibile pentru vaccinare.

Menționăm că, a doua doză booster se va administra la un interval de cel puțin patru luni de la prima doză de rapel, cu aplicarea vaccinurilor Comirnaty/Pfizer-BioNTech sau Spikevax/Moderna.

Vă așteptăm zilnic, în intervalul orelor 8.00-16.00, pentru a vă vaccina împotriva COVID-19, în cadrul Punctelor de vaccinare din cadrul AMT Botanica.

Centrul Medicilor de Familie Nr.1, str. Titulescu 37, cab.102

Centrul Medicilor de Familie Nr.2, str. Independenței 28, cab. 414

Centrul Medicilor de Familie Nr.3, bd. Dacia 5, cab.214